Дръжте се да не паднете от смях! Партия „Величие“ кръстена на… бабата на Ивелин Михайлов

ивелин михайлов

Водачът на политическата сензация и най-нова сила в родния парламент -партия „Величие“ – Ивелин Михайлов, крие тежко детство зад вечната си усмивка. Идеологът на „Историческия парк“ е отгледан от баба си, след като родителите му го зарязват и до днес твърди, че се е превърнал в личност благодарение на всеотдайността на възрастната жена.

И още нещо твърде интересно – избирателите могат да не търсят метафора в името на партията. „Величие“ всъщност е кръстена на въпросната баба – Величка, за което Ивелин настоявал до последно пред партньора си подп. Николай Марков, на когото подобно име се струвало твърде инфантилно, твърди Лупа.

Иначе родителите на Ивелин се развеждат, когато той е само на 5 и грижата върху детето пада върху бабата и дядото на момчето в Горна Оряховица. Старецът обаче е алкохолик, който тормози и детето, и половинката си.

Въпреки това Величка, която се грижи и за психично болната леля на Михайлов, успява да го дари с любов и възпитание. Макар и в сурови условия, бъдещият политик се научава да чете и пише на 5 годинки. До днес пази любовта си към книгите, а любима му е „Синовете на Великата мечка“.

Което означава, че го очаква добро бъдеще на новото поприще, защото романчетата за индианци изведоха един друг политик до върха в държавата и го държат там с десетилетия.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ