Изключително грозна сцена! Кулагин удари дъното: Нарече Божана „повърня“ и…

Кулагин

Изключително грозна сцена се разигра във ВИП Брадър. Решеният да стигне до крайности Валентин Кулагин, удари дъното в стремежа си да привлече вниманието към своята особа. 

Омерзени, съквартирантите му започнаха просто да го игнорират и спряха да говорят с постоянния дразнител в Къщата. По време на вечеря напрежението там се сгъсти до степен на непоносимост. Малко преди останалите да се съберат около масата, той яде от своята храна, за която се е договорил с продуцентите – риба и зеленчуци. Това не му попречи вечерта да поиска да се присъедини към останалите на масата.

Там го очакваше изненада – Божана се бе настанила на стола му и той побесня. „Това си е моето място. Всеки може да се мести, вие ако сте пионки, се местете“, заяви Кулагин и поиска отново да яде. След което взе чинията с храна на Божана и я изхвърли в мивката. Това не му попречи да се завърти около нея, когато минути по-късно тя стана да готви, очаквайки вечеря. „Повърня“, нарече я той и продължи да чака да му сготви.

Всичко това срина психически Божана и тя отиде в изповедалнята, където започна да плаче: „Не искам да съм зла, мога да съм по-зла, защото ми се е случвало и знам какво мога. Много рядко си позволявам да рева, а тук е минало колосално малко време, в което циврех три пъти.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ