Ново клане смрази България: Жена намушка смъртоносно мъжа си пред очите на невръстни деца

полиция

Жена е наръгала мъжа си с нож във врачанския квартал „Бистрец“, съобщава BulNews.

Кървавият екшън се е разиграл към 18 часа в четвъртък в дома на семейството. 39-годишна жена е намушкала с нож мъжа, с когото живее на семейни начала, съобщават от полицията във Враца.

Мъжът е наръган в областта на шията. Откаран е в болница и състоянието му е тежко, съобщават отлично информирани източници.

Хора от „Бистрец“ разказват, че жената, на име Краса, е конфликтна и често злоупотребява с алкохол, като в момента е и с условна присъда. По думи на запознати, мъжът ѝ Георги е кротък човек.

По неофициална информация вечерта Гошко, както го наричат хората в „Бистрец“, отишъл до магазина, а като се върнал у дома помолил жената да нареже домати на децата. Тя обаче била пияна и отказала да изпълни молбата на мъжа. Вместо това Краса взела кухненския нож и пробола Георги.

Двамата имат няколко деца, които преди време са им били отнети от социалните. И сега не всички живеят с тях, като по думите на местните някои са все още в домове. Знае се, че в момента отглеждат 7-годишно момченце, по-голямо момиченце и друго, 3-годишно дете. Най-вероятно кървавата свада се е разиграла пред очите им.

В петък сутринта децата са изведени от дома от социалните. Майка им е задържана, а лекарите във врачанската болница се борят за живота на бащата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ