Това не е фотошоп, а българската Принцеса! Ето коя звезда от Биг Брадър се грижи за мускулите ѝ

княгиня калина

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски – княгиня Калина, вае мускули при фитнес инструктора Ричард Величков. За това се похвали самата звезда от „Биг Брадър“ в профила си в Инстаграм.

Един от най-известните треньори в България побърза да защити Сакскобургготска, казвайки, че всеки има право да изглежда така, както се харесва.

„С принцеса Калина тренираме редовно и ни личи! Преди да започнем да съдим някого, трябва да погледнем себе си.

Винаги казваме, че човек трябва да бъде автентичен, а когато той е, започваме да го критикуваме. А ако се огледаме в себе си и сме изискващи към нас самите и влагаме енергията си в развитието ни – ще бъдем по-щастливи, по-пълноценни, по-добри.

Не позволявайте на негативната енергия да влияе на качеството ти на живот. Когато ние я излъчваме, тя се връща при нас“, написа той в социалната мрежа. Калина притежава впечатляващо силни ръце, вероятно резултат от тежки тренировки във фитнеса.

Самата Калина адресира цялата медийна истерия по външния й вид, като заяви: „Посветила съм се на тренировките с тежести и здравето на тялото си. Аз съм спортистка“, предава Блиц.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ