ППДБ вбесиха Радев: Денков се тупа в гърдите, 3 г управлявали. Ген. Атанасов говори за снайперисти

payimage-631827

ПП-ДБ препотвърдиха пред президента Румен Радев по време на консултациите, че остават опозиция. Така те разчитали ниските резултати и претърпяната загуба, която са получили на изборите.

Николай Денков подчерта, че те са единствените, които в последните три години са успели да съставят правителство, а ГЕРБ се проваляли.

„При настоящата политическа конфигурация не виждаме как може да реализираме приоритетите си“, заяви още Денков.

Според Кирил Петков те са млада партия и коалиция, едва на две години и половина, но знаят колко трудно се съставя правителство. „Този път избирателите ни дадоха позиция на опозиция“, каза Кирил Петков.

Докато Румен Радев провежда консултации за съставяне на правителство Атанас Атанасов се интересуваше само един въпрос. „Появиха се снимки на снайперисти, които се намират по оградата на Бойко Борисов. Страшно много хора са притеснени и ми пишат“, заяви Атанасов и поиска да разбере дали има заплаха срещу живота на мандатоносителя.

Румен Радев заяви, че когато става дума за заплаха на физическо лице не трябва да става публично достояние, но ще провери, предава Tribune.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ