КОШМАР! Тежка участ застигна певеца Константин, изгубил е гласа си

Константин

Попфолк идолът Константин закъса сериозно със здравето, както ви информирахме и наскоро. В резултат на изкарано вирусно заболяване той изгубил гласа си и му се наложило да отмени всички участия, докато се възстанови, разкри наскоро самият той, извинявайки се на феновете си.

Коцето посочва, че по принцип е „като куче“, но когато гласът го няма, няма как да стане. Той изразява надежда, че в най-скоро време ще успее да се справи с вируса и отново ще имат възможност да се забавляват с феновете му.

Коцето отбелязва, че все още не е в кондиция и е на антибиотици венозно. Обещава обаче да се реваншира на феновете му, които очаквали да го видят на обявените по-рано участия.

Преди около 4 години певецът отново притесни феновете си, след като влезе по спешност в болница и бе опериран от пъпна херния, а възстановяването му отне около месец.

Освен това има зад гърба си и две операции на гласните струни, като втората била по-тежка. Той дори определи пълната упойка като „най-ужасното нещо“. Когато се събудил, лекарите го карали да диша, но дробовете му били пълни с някаква течност и се давил. В този момент си помислил, че умира.

Преди 2 години отново му се наложи да отмени участия заради проблеми с гласа. Лекарят, който следи състоянието му, казал, че ако продължи да пее по кръчмите, ще се наложи и трета операция, затова певецът взе спешни мерки и отмени изявите си. Той спазваше строга хигиена на гласа, включваща мълчание и инхалации. Известно време дори контактуваше с близките си чрез съобщения. За щастие мерките, които взе, дадоха резултат и той се размина с нова операция засега, пише „Уикенд“.

Макар да му се носи славата на голям купонджия, Константин твърди, че винаги се е отнасял с огромна отговорност към здравето си. Независимо че се хвали с изпития алкохол по участия от началото на кариерата и реди стряскащи изчисления в литри, той редовно си прави изследвания, за да е спокоен, че всички показатели са в норма.

И както самият той е споделял с огромна доза учудване – наистина е така. Затова феновете му, са сигурни, че ще успее бързо да се пребори с вируса и ще възобнови изявите си.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ