Петко Димитров от „ВИП Брадър“ разкри как избрал Яна за жена: Огледах я като диня, без почукване не става!

Петко Яна

Петко Димитров е един от съквартирантите в Къщата на „ВИП Брадър“ с най-интересно чувство за хумор. Царят на нощния живот в столицата разкри пред останалите участници своята теория за това как е избирал жените си.

От няколко години бизнесменът е щастливо женен за хореографката Яна Димитрова, която онзи ден по свое желание напусна Къщата заради едно от децата им, което се разболя след влизането на родителите му в шоуто.

Вижте как обяснява на останалите в Къщата как се избира жена. Според бизнесмена това сложно деяния има много общо с начина, по който човек подбира динята.

„Жена се избира така, както отиваш да си купиш диня. Гледаш – дини много. Първо я избираш на външе вид, едни обичат големи, други малки. Като я прецениш на вид, ще избираш и по почукване. Тука почукаш, там почукаш и евентуално, ако ти хареса как кънти, правиш трийгълник и режеш, опитваш и чак тогава си казнаш „Е това е мойта диня“, заобяснява на съквартирантите Петко.

„Чак тогава я купуващ. А не да вземеш на сляпо диня и като я разрежеш тя – тиква. Без почукване не става“, допълни през смях мениджърът на „Клуб 33“.

Динената си теория спрямо Яна той приложи по време на участието им в танцувалното риалити „Деснинг Старс“ през 2014 г.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ