Делян Добрев: ПП-ДБ имат нужда от Гинко билоба, ако не помогне – пенсиониране!

делян добрев

„Гинко билоба! ППДБ имат спешна нужда от Гинко билоба и ако това не им помогне – от още по-спешно пенсиониране! Денков е роден 1962 година. Тоест тази година ще навърши 62 години. Нормално е на тези години основно да ти се пътува (в чужбина – мечтата на пенсионера), както и да забравяш много… Затова са измислили и Гинко билобата. Пие се от 40 до 120 мг три пъти дневно“.

Това пише в профила си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

Той напомня, че първият „кабинет франкенщайн между ПП, ДБ, БСП и ИТН падна, защото СЛАВИ ТРИФОНОВ си оттегли подкрепата“.

„Тогава ПП купуваха депутати на ИТН за милиони – справка Виктория Василева и Радостин Василев. ГЕРБ им разкривахме далаверите и им гледахме сеира. Вторият кабинет изцяло от ППДБ (с едно министърче на ГЕРБ) бе свален от САМИЯ ДЕНКОВ, защото той си подаде собственоръчно оставката пред 49тото Народно събрание. Ако не я беше подал, можеше още да си е премиер, защото аз единствен в ГЕРБ исках да си ходи. Денков, препоръчвам ти Гинко билоба 3 пъти дневно! Най-приятелски!“, пише още той.

„P.S. Денков, Борисов те избра за премиер, не те свали! Ако не беше Борисов, още щеше да мишкуваш в Министерство на образованието. Аз бях против“, завършва Добрев.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ