„Майката“ на Киро погреба Пепетата: Това, което направи Борисов, е знак, че владее положението

диана дамянова

Коментар на Диана Дамянова, известен пиар анализатор у нас, която неотдавна съветваше и ППДБ по въпросите за публичния им имидж и връзките с обществеността.

Борисов сам си поведе делегацията при президента.

Ако това не е знак, че владее положението, какво да е?

Толкова пъти излъчи посредници и „контактьорки“ и все в положение, когато работата нямаше шанс. Сега се явява лично и това е ЗНАК, че има да се случват неща.

Как? Не знам и въображението ми е слабо, но ЗНАКЪТ е налице.

Несбъднатият председател на НС и настоящ генерал на ДСБ , след като бил получил вот на доверие, е силно заинтересован и съобщава тази си заинтересованост от факта, че имало било /може и да е имало/ снайперисти пред дома на Борисов.

Аз, от своя страна, съм силно заинтересована защо има охрана пред дома на микрогенерала?

Твърдя го, защото често ми се налага да посещавам скъпия комплекс, построен на „отвлечена“ от Южния парк земя. И всеки път се чудя, какво по дяволите правят тези стройни момци във вечно запален автомобил?

Въпросът защо Борисов го пазят снайперисти, а моят: човекът с гласувано доверие от ДСБ само обикновено НСО, явно е много, ама много важен и задаването на този въпрос е ЗНАКОВО.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ