Съседи на ген. Атанасов изригнаха: Денонощно го пазят МВР и жандармерия, а пита за Борисов?

payimage-631823

В доста неприятен конфуз изпадна тъмносиният шеф ген. Атанас Атанасов, който вчера „взриви“ срещата на ПП-ДБ с президента, като се вряза накрая с разкритието, че снайперисти дебнат по оградата около къщата на Бойко Борисов.

В същото време, стана ясно, че неговият дом е пазен от жандармерия, и то денонощно.
Бившият шеф на НСС живее в близост до американското посолство, на ул. „Осий Кордобски“ в луксозна кооперация. Отделно за сигурността му се грижат хора от МВР.

Съседи на лидера на ДСБ споделят, че отпред постоянно стои джип на жандармерията. Генералът си имал и негова охрана от МВР. Това изкоментираха и негови бивши съпартийци точно след избора му за зам.-председател на парламента, предава Лупа.

Макар и бивш шеф на службите, в момента генералът е просто партиен лидер и няма статут на персона, която трябва да бъде охранявана.

Всъщност Атанасов се сдоби с охрана, след като журналистът Христо Грозев разкри и подаде сигнал, че руските служби под диктовката на Путин готвели убийството на Кирил Петков, Бойко Борисов и на самия него.

На вчерашната консултация с президента Румен Радев на „Дондуков“2, Атанасов драматично попита Румен Радев защо снайперисти пазят дома на Бойко Борисов. Покъсно стана ясно, че става дума за служители на СОБТ.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ