Така жена публично не ги е унижавала: Много мило, Женерал Атанасов! Денков, не помниш ли…

акад. николай денков

Точно пък Денков да обяснява как бил направил правителство след като ГЕРБ-СДС, които бяха първа политическа сила се отказаха от своя мандат, за да реализират втория на ППДБ и да го назначат за министър председател. Може да се каже, че по волята именно на ГЕРБ-СДС (и с помощта на Алексей Петров) беше реализирано правителство и заслугите, които си закача Денков на ревера много издишат.

Оценката след неговото управление е “Слаб 2” от избирателите и срина доверието в партията му с 53%. Защо бутнали тяхното прекрасно управление? Не помни ли, че той сам подаде оставка и поиска да е външен министър, за да може да пътува? Ами да прочете и резултата от изборите. Билборд му издигнаха с въпрос… Избирателите не го предпочетоха, а управлението му по никакъв начин не отразяваше вота на гражданите. Това беше насилие на кресливо малцинство над мнозинството.

ГЕРБ-СДС не могат да съставят правителство 7 пъти. Така е. Никой не може да състави правителство самостоятелно, ако всеки отказва. И миналия път беше така и сега е също.

Другият прочит на събитията до тук е, че ППДБ 7 пъти са провалили опити за съставяне на редовно правителство, защото ту виждаха “дългата ръка на ДПС”, ту зад рамото на някой “надничал Борисов”. Е сега никой не наднича…

Всички тези заучени опорки повтаряни до втръсване показват, че няма научени уроци. Отиваме на избори.

Иначе Женерал Атанасов се притеснил за Борисов.

Много мило..

От Фейсбук профила на Мария КрънчеваЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ