Нещо страшно се случи с майката на красавицата Натали Трифонова, едва оцеля

натали трифонова

Черни облаци са надвиснали в любовния живот на Натали Трифонова. В момента тя е на почивка в Гърция с приятелка, за да ближе любовни рани след поредно мъжко разочарование и раздяла.

Близки до синоптичката издават, че любовта й с рали шампиона Мартин Чой е приключила, но тя все още не може да се отърси от случилото се и запълва времето си с работа и прекарано време с приятели, за да не остава сама с мислите си.

Клюката гласи, че Натали този път е била лудо влюбена и много се надявала нещата с Мартин да потръгнат и да свият семейно гнездо. Била готова да му роди дете, но той изненадващо пожелал да се разделят.

Въпреки всички позитивни емоции, които е имала по време на престоите си в Гърция, преди време водещата е преживяла и ужасен инцидент. Тогава майка ѝ Ванина катастрофирала с АТВ на остров Миконос и едва оцеляла. Бързата реакция на щерка ѝ обаче успяла да я спаси. Местните медици също си свършили работата повече от перфектно и отървали пострадалата жена от най-лошото, предава Шоу Блиц.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ