Брендо искал да се скрие в Неофит Рилски, селото на Михайлов. В замяна, ,,Величие“ щяла да получи…

брендо, ивелин михайлов

Биг босът от световна величина Евелин Банев – Брендо искал да си купи или наеме къща във варненското с. Неофит Рилски, край което е разположен Историческият парк на идеолога на партия „Величие” Ивелин Михайлов.

Актуалният и доста необичаен слух идва от ъндърграунда във връзка с изненадващото предаване на Брендо, докладва източникът.

Информацията гласи, че няколко дни след вота на 9 юни Брендо се свързал с Ивелин Михайлов и поискал подкрепа за купуване или наемане на къща в Неофит Рилски, осеяно с камери и безупречно ниво на сигурност, където да заживее на спокойствие, макар и издирван от Интерпол от далечната 2016-а. В отплата „Величие“ щяла да получи подобаващо финансиране…

Камерите принадлежат на „Пазителите” – фирма, която на теория охранява „Исторически парк”. На практика тя работи като частна полиция на територията на Неофит Рилски, а понякога и в съседни села.

Единственият българин в най-високите нива на световната мафия Брендо, обаче, получил отказ от Ивелин Михайлов за помощ и оттам започнали проблемите му с НАП, блокирането на сметки и т.н., твърди информаторът.

Ивелин Михайлов пък се притеснил и покрил жена си и децата, след като отказал да осигури пребиваването на Брендо в Неофит Рилски срещу обещание за финансиране на „Величие”.

В интерес на истината е повече от странно, че гангстер от величината на Евелин Банев, който разполага с няколко паспорта, връзки с наши и чужди служби и необятен поток от кеш, да поиска да се свре точно във варненското село, коментира изуменият източник.

Източник: narod.bgЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ