Ако полезният идиот Ивелин не остави „Величие“ на Подполковника, малко бой от ТИМ-амджиите ще свърши работа

ивелин михайлов, николай марков

Във Величие е като във Възраждане и Атака, но без излишното русо, което да пречи на конструкторите.

И на малките деца, които тепърва прохождат в политиката, е ясно, че Ивелин беше куклата на конци, която да създаде партията на Подполковника. За целта беше нает професионалист по партийно формиране – адашката Виктория. Припомням, че предишният път конструктор беше другарката от Лукойл Дамянова, по-преди другарят на Ковачки – Абаджиев и т.н.

Сценариите от БББ, Атака, ББЦ, РЗС, Воля и другите по-малко известни, но неуспешни подобни проекти, е един и същи – консолидация на вота на идиотите (извинявай, Емо) и употребата им в името на нещо непознато, но величаво.

Резултатите винаги са едни и същи – донякъде го отдавам на родовата памет на българите, свикнали с всякакви измамници, гьозбайджии и тарикати.

Затова нямайте съмнение, че полезният идиот Ивелин, своеобразен Юлий Тонкин за културно-историческото ни наследство, ще бъде употребен и изхвърлен, за да отстъпи място на платената версия на собствената си идея. Ако и това не помогне – още малко бой от ТИМ-аджиите ще свърши работата, защото у нас нещата работят така.

Ако не ми вярвате, спомнете си Стамболова и Левски на портите на чорбаджиите.

От профила във фейсбук на журналиста Виктор ДимчевЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ