Невиждано зверство! Роми пребиха шофьор на автобус пред ужасените погледи на туристи (ВИДЕО 18+)

1719319088-sistemen-bufer-4

Шокиращо видео се разпространява мълниеносно в социалните мрежи. На него се вижда как група роми бият шофьор на автобус пред ужасените погледи на пътуващите в него. Случката е от събота на път в Ловешко, а автобусът е бил с туристи, става ясно от публикация на Станислав Пеев във Facebook.

„В събота е тия боклуци са нападнали автобус с туристи в Ловешко, пребили са шофьора (в болница е), а колежката е в шок“, написа мъжът, чийто коментар ще спестим по обясними причини.

От коментарите под поста става ясно, че автобусът е закачил лек автомобил, пътуващите в него слизат да видят какво е станало, а останалото се вижда и чува във ВИДЕОТО. Вижте го:

След като тумбата роми главоломно започва да се увеличава и скачат да бият шофьора, хората от автобуса се обаждат на 112 и викат полиция, като обясняват, че събралата се тълпа на Карлуково ще пребие човека и те нищо не могат да направят. Чуват се уплашените им викове.

„Преди се мятаха пред коли в София, за да дерат пари от шофьорите. Тия са майстори на спорта и спора“, кментират хора под видеото.

А авторът му Станислав Пеев твърди, че има информация, че ромите са вадили ножове и бухалки, и чака да му изпратят видеото, което ще качи отново.

Очевидно полицията се е задействала, защото междувременно GlаsNews разбра, че единият от биячите – 36-годишен от с. Карлуково, е задържан в РУ Луковит, след като е нанесъл средна телесна повреда на 51-годишен мъж, а друг 20-годишен участник в спречкването е установен и продължава работа по установяване на точното му местонахождение.

Според полицията повод за конфликта е лек пътен инцидент без пострадали от 22 юни на пътя Карлуково-Луковит.Шофьорът на автобуса е прегледан в болница и е освободен за домашно лечение.

По случая в РУ Луковит е образувано досъдебно производство по чл.129 ал.1 от НК и работата продължава.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ