Един от най-близките на Слави Трифонов го закъса, мъчат го тежки семейни проблеми

Слави-Трифонов

Съпругата на Краси Радков е зарязала сина си само 40 дни след раждането, научи „Ретро“. Станислава се върнала към стария си ритъм на живот и вече дори поемала професионални вечерни изяви. Преди броени дни тя отново влязла в ролята на водеща на баровска сватба, на която пък мъжът ѝ бил нает да забавлява гостите с комедийните си скечове. Бебето било оставено в ръцете на детегледачка.

Съседи на семейство Радкови разкриват, че веднага след като синът им Теодор се появил на бял свят, майка му изпаднала в тежка следродилна депресия. Първото нещо, което Станислава направила, било да започне строга диета. От години тя поддържа анорексично слаба фигура и въпреки че по време на бременността наддала едва с 8 килограма, се чувствала изключително смачкана и не спирала да плаче пред огледалото.

От друга страна, хормоналният дисбаланс, който я застигнал, се отразил пагубно на отношенията ѝ с Краси. Комшиите им нонстоп ставали неволни свидетели на грозни скандали. Начинаещите родители, които се бориха да имат дете близо 17 години, непрекъснато си повишавали тон, нагрубявали се и дори хвърляли предмети един по друг. В разгара на свадите Станислава просто си хващала дамската чанта и напускала апартамента им в „Овча купел“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ