Подполковникът от Държавна сигурност Илиев: Само глад може да изкара хората на улиците!

Илия Илиев

Само глад може да изкара хората на улиците. В румънския протест имаше доста ясна цел и прилична организация. При нас нямаше никаква организация по същество, организаран беше единствено протестът на Йоло Денев.

Това сподели в предаването “Офанзива” по Канал 3 подполковникът от Държавна сигурност Илия Илиев.

,,Каква организация, като не е ясно кой е реалният организатор? Не стана нищо от този протест, защото хората бяха некадърни, те не разбират за какво става дума. Никой не се присламчи към тях. За мен това беше лишено от цел мероприятие. Протестът показа на правителството, че няма кой да го свали’’, допълни още той.

,,Вече сме свидетели на битката между либерализма, която доминира в цяла Европа, и новине тенденции, които са срещу нея. Национализмът е страшен, защото няма как да не се изражда в крайности. Виждате как е в Унгария, в Италия… Това е хибридна война’’, заяви Илиев.

,,Трите оставки бяха с цел да се свали напрежението, но министрите нямаха вина за инцидента край Своге’’, обясни той.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ