Истински кошмар на пътя: Бургаски шофьор засече кола на семейство с дете, после извади пистолет и…

полиция

Шофьор стреля по друг, след като го засече на пътя София – Бургас. Вчера по обед лек автомобил „Шкода Фабия“, в който пътувало семейство от Сливен бил изпреварен от друга кола – „Дачия Логан“, която рязко навлязла пред него и го засякла.

Двете коли спрели встрани на пътя. 34-годишният водач на „Шкодата Фабия“, с когото пътували съпругата и 12-годишното им дете, слязъл и започнал да крещи и блъска по стъклото на засеклия го автомобил, но водачът на „Дачията“ не отворил вратата, предава Флагман.

Сливенчанинът се върнал към автомобила си, а през това време водачът на „Дачията“ произвел изстрел с пистолет, след което си тръгнал. В резултат на бързите полицейски действия е установена самоличността му – това е 31-годишен бургазлия, който направил пълни самопризнания и предал газов пистолет заедно с пълнител и осем боеприпаси към него. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ