Томислав Стипич каза истината за ЦСКА: Това е реалността, приемете я! Скоро обаче ще е друга…

томислав стипич

Подготовката на ЦСКА в Банско протича с пълна сила, а трите победи в досегашните мачове под ръководството на Томислав Стипич дават умерени поводи за оптимизъм на червените фенове. В паузата между приятелските мачове „Тема спорт“ взе интервю от хърватския специалист.

„Всеки ден след сутрешната и вечерната тренировка, заедно с хората от медицинския щаб, правим кросове до хотела“, разкрива тайната на добрата си кондиция Стипич.

„Точно в този момент ние не сме конкурентноспособни за титлата. Просто не сме в ситуация, в която може да предявяваме претенции за нея. Понастоящем освен тях има още 3-4 сериозни отбора, които са на нашето ниво.

Трябва да изчакаме края на трансферния прозорец, началото на сезона и след 4-5 мача може отново да разговаряме и да видим докъде сме стигнали. Тогава може да кажем по-реално какви ще са крайните ни позиции в първенството. Да приемеш реалността е трудно нещо, но в момента искам да бъде реалист.

Трябва да направим правилните стъпки, да вземем правилните решения, за да я променим. Всички знаете защо дойдох в България – да напиша история заедно с хората, които ми гласуваха доверие, и целта си остава същата“, коментира Стипич.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ