Рашидов възхитен от новата изложба на Кралев: Едно приятно откритие, което много успешно се развива

articles__34dbdbc8dc16e20db8d2d06250413406

Вежди Рашидов разгледа днес новата шеста самостоятелна изложба на Красен Кралев „Неустоимо“- 6, открита миналата седмица в известната столична галерия „Нюанс“.

„Красен Кралев е едно приятно откритие, което много успешно се развива във времето“, отбеляза Рашидов и допълни, че е удоволствие да наблюдава неговите цветни заигравки, които се удават на малко художници. Заигравките в изкуството са много хубаво нещо – те изваждат детското в душата на твореца и тогава от картините лъха неподправеност, свобода и свежест.

Преди малко повече от година Красен Кралев представи с успех третата си самостоятелно изложба във вип пространството на –арт галерия „Vejdi“ в София и още тогава ценителите отбелязаха развитието на оригиналния му рисунък.

„Пожелавам на Красен да продължи да пътува в онова пространство, в което хората на изкуството бягат от реалната действителност. Затова понякога наричаме изкуството най-красивата лъжа…“, сподели Вежди Рашидов, предава Tribune.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ