Тома Биков атакува Корнелия Нинова: По въпроса за Орбан, Нинова отново показа, че е „госпожа лъжа“!

Тома Биков

„За съжаление ще трябва да обясняваме очевидни неща. Даваме тази пресконференция заради безпардонното боботене на госпожа Нинова. Това не е политически сблъсък, а сблъсък между лидерката на втората по сила партия и реалността, а тя е следната: В ЕП нашите евродепутати, включително и господин Джамбазки гласуваха против декларацията, която отнема гласа на Унгария. Причините са принципни. Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков на извънредна пресконференция.

„След това правителството взе решение за изработване на позиция, която да бъде в същата посока, в която са гласували евродепутатите ни. Тази тема обаче кога ще бъде поставена на Съвета на ЕС не е ясно. Може и след 3 години да е, но ние ще останем на сегашната си позиция“, каза Биков.

„БСП имат 4-ма депутати, които са се държали по 4 различни начина – единият е гласувал „за“, другият – Момчил Ненков, е гласувал „против“, Корумбашев е бил в зала, но не е гласувал, а господин Пирински въобще не е бил в залата, въпреки че Нинова определя тази точка, като най-важната за нейната партия„, каза той.

„Имаше един лаф – „Исках да гласувам, ама нямам желание“. Това е позицията на Нинова, но партията й явно не я слуша и има друга позиция от нейната. Даваме тази пресконференция, за да я опровергаваме. Тя е политик, известен с прозвището г-жа Лъжа. Добре лъже и друг път съм го казвал, но с времето започва да се справя все по-зле“, добави Биков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ