Лиляна Павлова избухна срещу нови фалшиви новини по неин адрес, само 24 часа по-късно…

Лиляна-Павлова-3-1280x853

Министър Лиляна Павлова написа ново опровержение на поредната лъжа, публикувана за нея в интернет сайт. Вчера, тя отрече обвинения, от едно интернет издание, а днес обори твърденията и на друго. Ето каква позиция изразява Павлова:

„Възмутителна и грозна лъжа написа за мен още един сайт  – informiran.net. Приписва ми абсурдното, напълно немислимо и невярно твърдение, че за поредна година не съм уважила Деня на независимостта на България.
Това се случва само 24 часа след предходната лъжа, която категорично опровергах в N-тия на брой сайт у нас, фабрикуващ фалшиви новини. Те нямат нищо общо с реалността, но се появяват с целта да петнят името на българите, които всеки ден работят за по-доброто бъдеще на нашата държава и на Европа, от която сме неизменна част.
Лъжата, публикувана в informiran.net вчера, се появява точно след като използвайки силата на социалните медии се обърнах с цялото си сърце към всички българи, за да им честитя 110-годишнината от обявяването на Независимостта – денят, в който България отново се връща като пълноправен член на европейското семейство. В личния си профил във фейсбук подчертах, че „с този акт нашите предшественици показват на Европа и света, че страната ни ще отстоява докрай осъществяването на националните идеали за обединение и възход.“ А думите от Манифеста за обявяването на Независимостта – „винаги миролюбив, моят народ днес копнее за културен и икономически напредък; в това отношение нищо не бива да спъва България; нищо не трябва да пречи за преуспяването й”, звучат актуално и днес.
Пак от социалните медии днес отново призовавам всеки ден с постоянство и сила да даваме отпор на фалшивите новини и ясно да сочим с пръст сайтове, разпространяващи откровени лъжи! Само така те могат да изчезнат от живота ни!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ