Заради парче пица: Строшиха на три места челюстта на студент с бокс, нападателят – с жилетка на охранител

студент

Студент е със счупена на три места челюст след удари с бокс, разказа тази сутрин Нова тв.

Нещо повече – потърпевшият Владимир Чешмеджиев твърди, че биячът е от печалноизвестната фирма „Делта гард“ на т.нар. Митко Каратиста (Димитър Спасов).

Новата случка е от нощта на Джулай морнинг, като 19-годишният Чешмеджиев, твърди, че били в заведение на плаж с приятели. Причина за конфликта, по думите му, станало парче пица, което без да искат бутнали на земята.

Оказало се, че агресорът е не просто друг посетител, а ядящият пицата – човек, охраняващ събитието от фирмата „Делта гард“.

През следващите 20 дни ще се храня само със сламка, спя основно по гръб и ми е ужасно некомфортно дори като излизам от вкъщи”, споделя пред Нова тв младежът, който и в момента е със специална шина и трудно говори.

Друг от компанията – Валентин Захов, който е приятел на Владимир, разказва, че и двамата са отговорни и не са конфликти. Около 2 часа Валентин се изморил. Видял зад себе си ремарке, което помислил, че е част от декора на заведението, и седнал. Ремаркето се обърнало, а пицата, която била сложена върху него – паднала. Дошъл мъж с жилетка на охранителната фирма и му се скарал. Момчето предложило да му даде пари за нова пица, но последвал „отвратително силен шамар”. Приятелят му Владимир се притекъл на помощ и попитал защо охранителят го ударил. Последвал удар с „проблясващ метален предмет”. Според потърпевшия това най-вероятно било бокс.

„Нападателят не е наш служител. Направихме проверка по снимка, но не успяхме да го заловим. Отговорникът, който е допуснал това нещо да се случи, беше уволнен”, посочи Антон Великов, който е представител на охранителната фирма „Делта гард“.

Въпросната вечер е била охранявана от 52 служители на фирмата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ