Нова драма за Гущерови: Изгониха ги позорно от дома им, заедно с 4-те им деца

гущерови

Лошите новини около семейство Гущерови нямат край. Хазяинът на Светлана и Християн ги е изгонил от апартамента, който стопанисваха под аренда защото не са си плащали наема от няколко месеца.

Многодетното семейство е било напъдено от квартирата, която доскоро обитаваше до столичния бул. „България“, но отскоро им се наложи да сменят местоживеенето си, пише „Уикенд“.

Бившата плеймейтка и половинката й вече не живеят в „Манастирски ливади“, а са наели къща в полите на Витоша, но все още не е ясно как ще плащат наема, защото нямат почти никакви приходи, гласи още информацията от изданието.

Неотдавна Светлана, все пак, побърза да се похвали, че отново живеят в голяма и просторна къща, за каквато винаги си е мечтала. Семейството се е пренесло в имота преди броени дни, като и двамата с Християн публикуваха в социалните мрежи снимки от имота, който не е техен, а им е отдаден под наем.

Бившата плеймейтка даде възможност на последователите си да й задават въпроси, а те я попитаха дали е в нов дом. Блондинката написа с големи букви „ДА“!

Според информацията, семейството се е изнесло от тристайния си апартамент, който обитаваше до преди броени дни и където беше под наем. Там в три стаи се блъскаха четири деца и трима възрастни, защото с фамилията живее и майката на Светлана – Кунка, която й помага за децата, докато блондинката изпълнява съпружеските си задължения в леглото с мъжа си.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ