Черна вест за българския спорт: Внезапно едва на 46 г. почина Иван Друмев

иван друмев

Почина известният варненски баскетболист Иван Друмев, който бе важна част от един голям отбор на Черно море, който в края на 90-те години стана два пъти шампион и три пъти носител на Купата на България.

Друмев си отиде едва на 46 години, а тъжната новина съобщи неговия съотборник Емил Бояджийски във фейсбук.

Иван Друмев си отиде. Отиде във най-висшата лига. Иван е едно от момчетата, с който минахме през огън и лед, агония и триумф, гладувахме, пирувахме, раздавахме се докрай, губехме, печелехме, като глутница улични кучета оцеляхме само защото се покрепяхме. А това сближава. Много! А после почнахме от нулата, от дъното и пак изплувахме. С огромни усилия. Всеки пооделно. И при всяка случайна среща се уговаряхме да се видим отново да полудуваме като в доброто старо време, но вселената имаше други планове за нас… Трагедия. Тук думите ми свършиха, а откакто се научих да плача навътре и сълзите не тръгват, мамка му, поне станахме шампиони, написа в личния си профил Бояджийски.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ