Лидия проговори за детството си: Исках да кажа на мама какво се случи пред блока, но не можах

лидия

Лидия, която е сред най-харесваните попфолк изпълнителки от новата генерация, разкри за свой отдавнашен проблем, отключил се след стресова ситуация в детството й. Оказва се, че хитовата певица е заеквала в продължение на години заради уплах от куче.

“Заеквах и още заеквам малко. Може би контролът ми над това сега е по-голям… Имах случай веднъж, едно кученце малко пред блока ни стресна. Захапа мой приятел и тогава си спомням, че се прибрах в пълен шок. Исках да кажа на мама какво се е случило, но не можах. Казвах само: ма-ма-ма-мамо… Имам чувството, че това е началото на този мой проблем, който го имам до ден днешен, но няма как да знам” – споделя певицата в подкаста на Alper Chochev.

Очарователната Лидия е доказателство, че с много работа и талант можеш да постигнеш мечите си. Преминала през многобройни конкурси, кастинги за риалити формати и стигнала до голямата сцена още като дете, актуалната млада звезда сега вади хит след хит и със сигурност я очаква бляскаво бъдеще на музикалната сцена.

“От малка знаех каква искам да бъда”- категорична е тя за избора си да се посвети на музиката. По думите й първият сблъсък със социалните мрежи и хейта, който не е подминал и нея, първоначално я сломил и не крие, че това е голям проблем за всеки, който е на такава крехка възраст.

“Имало е и много хубави неща и аз в момента избирам да се фокусирам върху тях, но едно дете, когато се сблъсква директно с хейт и чете такива неща за себе си, го изживява” – обяснява тя.

Казва, че още от малка е била много организирана и искала всичко да бъде подредено, точно и ясно. Един от трудните й периоди е свързан с гимназията, в която е учила. “Без да искам да обидя по никакъв начин самата гимназия, аз се чувствах много зле там. Имах проблеми с класа ми, много хора бяха предубедени към мен. Имаше такива, които не се запознаха с мен никога. Те просто бяха решили, че не ме харесват и не ми дадоха шанс да се запознаем поне или да проведем поне някакъв разговор. Аз по никакъв начин не искам да говоря за себе си като жертва, въпреки че в конкретния случай бях. Но бих говорила за тормоза в училище, защото знам, че не съм била единственото дете, което минава през това. Искам да приканя децата да бъдат добри с всички, никога не знаеш кой какво преживява, какво му се е случило на някого” – разказа Лидия и добави: “Така аз си тръгнах от тази гимназия и се преместих в музикалното училище”.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ