Цвета Караянчева обяви голяма новина: Имам уверението, че ще се случи! Още тази година започва…

цвета караянчева

Цвета Караянчева е депутат от ГЕРБ-СДС, бивш председател на Народното събрание. Благодаря на министъра на земеделието и храните Георги Тахов и зам.-министър Капитанов за подкрепа и поетия ангажимент към развитието на земеделската общност в Пловдивска област за защитата на селскостопанските култури от градушки в района.

Искам да изразя моето голямо удовлетворение от решението Ви да бъде изградена отново ракетна площадка Садово в района на регионална дирекция за борба с градушки с. Поповица. Възстановяването на старата площадка ще намали последици от климатичните промени и зачестилите градушки като защити хиляди декара трайни насаждения от вишни, сливи и череши в района.

Това не само ще допринесе за защитата на земеделските култури, но също така ще разшири периметъра на съществуващите командни пунктове, което е от критично значение за ефективното функциониране на системата за противоградна защита в региона. Имам уверение, че още през тази година ще започне поетапното изграждане на новите 25 площадки на територията на цялата страна.

По този начин в следващите две година ще бъде укрепена противоградовата защита.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ