Край! ,,Полковник“ Николай Марков се сбогува и с НБУ, студенти се оплаквали

николай марков

Доскорошният председател на разпадналата се парламентарна група на „Величие“ Николай Марков няма повече да преподава в Нов български университет (НБУ), съобщи Offnews.

„Потвърждаваме, че договорът на Николай Марков за преподавателска дейност беше прекратен на 8 юли по негова молба“, потвърждават от университетската администрация.

Марков водеше курса „Модерно разузнаване и контраразузнаване“ в предходния пролетен семестър, както и проект на същата тематика. Той е водил лекции и по противодействие на организираната престъпност, превенция на общата престъпност, традиционните религии и противодействие срещу тероризма, криминалистична техника, цифрови и технологични трансформации в сигурността/киберсигурност/, криминалистична тактика и експертиза.

Неотдавна бившият секретар на МВР Николай Радулов разказа, че именно той е поканил Марков да преподава в НБУ преди четири години, но студенти му се оплаквали, че Николай Марков не идва на лекции.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ