Трусове в ДПС! Аталай скочи на Пеевски: Не може деребей да ти каже, че ти си деребей

рамадан аталай

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган ще излезе с изявление в най-близко време и след това ситуацията ще се нормализира. Това коментира изключеният от ПГ на ДПС Рамадан Аталай, който заедно с още 17 депутати от ДПС се противопоставиха на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Той заяви, че не се разпознава в квалификацията „дерибей“, които Пеевски обвини за напрежението в партията:

„От деребей да ти каже, че е деребей – и обществото няма да го приеме като деребей. Идеално ще се нормализират нещата, няма да има никакви проблеми. Само има едно такова – не може колеги, които се чувстват уплашени от всичко това, което са вършили досега, да продължават да говорят неистини и всички, които така – в един отбор вкупом, заедно – една сутрин тръгнаха, извадиха сабите и се оказаха, че са сами…“, добавя Аталай, цитиран от БНР.

До очакваното изявление на Ахмед Доган депутатите, които вчера отказаха да присъстват на заседанието на парламентарната група, няма да предприемат действия:

„Парламентарната група ще върви по всички закони и правилника на парламента, което има днес. Не мислим да правим ексцесии или пък нещо, с което да изненадаме обществото и едва ли не да сме направили някакви неща, които да не са приемливи“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ