Човек на Радев накара Пепетата и ДеБъ да вият: Истината за тия хубавци е само една!

христо иванов, асен василев, кирил петков

Казват, че властта не е средство, тя е цел.

Някога беше – „с Вас сме г-н президент и сме срещу Борисов и Пеевски”. Но това беше за пред хората. По среднощните партийни заседания се говореше, че се прави „ала-бала през президента”.

Гушкаха се с г-жа Нинова и обясняваха, че няма да пращаме българско въоръжение на Украйна. После, когато тя вече не крепеше коалицията им, станаха първи евроатлантици.

После „с Вас сме г-н президент“ се трансформира в „срещу Вас сме г-н президент“ и се съюзиха с тези срещу които уж бяха – Борисов и Пеевски. И направиха сглобката, мацаха по Конституцията и пиха „мазно кафе” с Пеевски и „капучино, уиски и други такива неща” с Борисов.

Сега щели да търсят партньори за правителство срещу Пеевски, на когото до вчера разчитаха да крепи „Сглобката” и за когото обясняваха, че „се променил за добро”.

Истината за тези хубавци е една – искат да са на власт! Няма вечни партньорства, но явно има вечни интереси. А дали тези интереси съвпадат с интересите на българските граждани? Може да помислим върху това.

От Фейсбук профила на Димитър Стоянов, секретар по сигурност и отбрана на Румен РадевЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ