Алекс Раева с признание за Деси Добрева и Слави: Хванах си багажа, реших да си тръгна, но…

IMAGE_18375627_40_0

Когато архивите са живи, в родния шоубизнес става интересно, особено когато става дума за Алекс Раева и Деси Добрева, които преди години работеха заедно в екипа на Слави Трифонов, откъдето тръгна и популярността им.

Оказва се, че Алекс Раева е можела изобщо да не започне работа при гологлавия шоумен, като вина за това, макар и косвена, е имала точно Деси Добрева.

Ситуацията се развива преди много години, а от спомените на Раева, се избистрят доста любопитни подробности за отношенията между двете. Алекс научила от майка си, че Дългия търси певици, и тя я изпратила на конкурс.

„Хванах автобуса от „Младост“ за НДК. Бях облечена цялата в бяло. Влизам и чакам. Изведнъж чух едно момиче да пее – Деси Добрева. Викам „ааа, тръгвам си, няма смисъл“. Хванах си багажа и излизам. На изхода ме спира една жена. Пита: „Къде?“. Обяснявам й, че няма смисъл.

Тази преди мен е много добра, нямам шанс. И тя ми каза:

„Момиче, не си изпускай шанса, защото може друг да нямаш“. Та се върнах и така започнах при Слави“, припомня си с усмивка към днешна дата Алекс Раева, пише „България днес“За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ