В Бургас ври и кипи! Ето го полицаят от Четвърто РУ-Бургас, посегнал на студента Радев

христо

Христо Иванов Петров е 21-годишният полицай, работещ към Четвърто РУ-Бургас, който сутринта на 1 юли – по време на Джулая – разби челюстта на 19-годишен софиянец, заради изпуснато парче пица. По време на физическата саморазправа младият униформен бе облечен в светлоотразителна жилетка с логото на частна охранителна фирма.

По-рано днес главният секретар на Министерството на вътрешните работи Димитър Кангалджиев оповести, че 10 дни след побоя, полицаят е задържан от свои колеги, но не потвърди самоличността на извършителя на престъплението. Източници на Флагман обаче са категорични, че именно човекът от снимката е мъжът, пребил столичанина при първото юлско слънце на къмпинг „Градина”.

Към момента, по думите на главсека, „Служителят ще понесе цялата строгост на закона. Той е задържан за 24 часа. Материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата с искане за налагане на мярка за неотклонение и повдигане на обвинение”.

Студентът е с двойна фрактура на челюстта, устата му е запечатана с шини и ластици. Ще яде със сламка в следващите най-малко 2 седмици и има шанс раната да не зарастне напълно никога. Вероятно ще се наложи да претърпи и козметични интервенции.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ