И Ива Митева застана зад Борисов: Позицията на ГЕРБ е правилна!

ива митева

„Когато видях изборните резултати, разбрах, че кабинет няма да има. Петко Каравелов е казал, че на държавния мъж не е простено да ни води към неизвестното. Това, което правят нашите политици в последните три години, е че ни водят към неизвестното. Сегашното Народно събрание е слабо. То няма как да излъчи силно мнозинство и силен кабинет”. Това заяви бившият председател на парламента Ива Митева в предаването „Денят на живо” по NOVA NEWS.

По думите й, когато се прави правителство на всяка цена, това звучи страшно. „Това значи, че целта трябва да оправдае средствата, това звучи страшно. Значи там имаме договорки, задкулисие. По-честно е да се отиде на избори. Намирам позицията на ГЕРБ и Бойко Борисов за правилна”, заяви Митова по повод днешното изказване на Борисов.

„Не мога да си представя, че няма да подкрепят кабинет с първия мандат, а ще подкрепят правителство с третия”, обясни юристът.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ