Емилия тотално загърби траура! Обикаля като разгонена тийнейджърка с къса рокля, която едва скрива…(СНИМКИ)

емилия

Фолкаджийката Емилия окончателно скъса с траура.

Четири месеца след катастрофата, при която загина доведеният  й син Феди, чалгарката не показва никакво смирение. След трагедията тя избягваше светски изяви, спря да пее и се обличаше подобаващо. Но това вече е в миналото.

При едно от последните си участия в столична дискотека певицата се появи  с ултра къса рокля.Дрешката едва скриваше интимните й части, а отзад гледката беше още по-предизвикателна. Емилия беше на висока сцена, а феновете й под нея, така, че с лекота виждаха почти всичко под роклята й. Голотията й допринесе за неприлични подвиквания от почерпени мъже, които се радваха на гледката. Самата Емилия няколко пъти нервно придърпва  роклята си надолу, за да не стане окончателно за резил, пише „България Днес“.

„Не й приляга на Емилия да се облича по този начин. До онзи ден беше в траур, а сега се държи като разгонена тийнейджърка. А и такава къса рокля не приляга на майка с две деца“, цъкаха момичетата в нощното заведение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ