„Прочухме се“! Наш барман изнасили турист, а след това и го ограби

Полиция патрулка

43-годишен българин, работещ като барман в Кипър, е бил арестуван за брутално изнасилване и грабеж на ирландски турист, гръмна британският таблоид „Сън“.

Българинът се изправи пред съда на окръг Фамагуста във вторник, като срещу него са повдигнати обвинения за сексуално нападение, побой и притежание на чужда собственост. Въпреки че е отрекъл всички обвинения, той е бил изпратен в централния затвор в столицата на Кипър Никозия заради сериозността на деянието.

До разкриването на престъплението се стигнало след близо месец и половина разследване.

20-годишният ирландски турист се оплакал в полицията в град Агия Напа – един от най-големите туристически центрове в Кипър, на 9-и август веднага след престъплението. Потърпевшият разказал, че рано сутринта се прибирал, когато към него се приближил мъж и му предложил билети за късно парти. Туристът приел, а извършителят му казал да го последва. Вместо към бар, обаче го отвел към тъмна алея, където започнал да го бие. След като го пребил нападателят му взел телефона, след което си свалил панталона и започнал да го насилва. Жертвата разказва още, че някакъв момент се включил и съучастник на извършителя. Не се посочва дали той също се е включил в гаврата. Минути след това двамата изчезнали, оставяйки безпомощният турист на местопрестъплението.

Съдебният процес срещу българина се очаква да започне преди Коледа, като тогава ще бъде призован да свидетелства пред магистратите и ирландецът. Ако обвинението бъде доказано, нашенецът може да получи до 15 години затвор.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ