Нови рокади в „Гласът на България“! Огромна родна звезда заема мястото на Поли Генова

гласът-на-българия1

Любо Киров е новият ментор в „Гласът на България“. Бившият вокал на „Те“ ще заеме мястото на Поли Генова в следващия сезон на шоуто, прослушванията за който вече започнаха. Водещите също ще бъдат сменени.

Още към средата на лятото Би Ти Ви се впусна в търсене на музикант, който да заеме мястото на Поли. Младата певица напоследък прекарва все повече време зад граница заради гаджето си – филипинец. За нея било почти невъзможно да е на разположение по време на цялостния процес на работа по предаването, който продължава с месеци.

Ето защо след два сезона като ментор помолила да я освободят. След като проучили няколко кандидатури за мястото й, в екипа се спрели на Любо Киров. Той има сериозен опит като съдия в конкурентното шоу на Нова – „Х Фактор“, пише „Уикенд“.

Говори се обаче, че рейтингът на последното бил пълно разочарование, заради което решили да го спрат. За сметка на това „Гласът“ вече няколко поредни години се радва на завиден зрителски интерес, което убедило Любо да приеме предложението за работа в шоуто.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ