Лора направи снимка на 5-годишната си дъщеря! 7 години по-късно се вцепени от това, което забеляза на кадъра

1537540996-pic-21-09-2018-1013141

Преди 10 години Лора Кисе от английския град Скарбъроу прави снимка на 5-годишната си осиновена дъщеря Аиша. Жената не забелязва нищо необичайно на кадъра, слага го в албума при другите снимки и съвсем скоро забравя за него, без да подозира, че на фотоса е запечатано нещо невероятно.

3 години по-късно британката ражда момченце – Софи. Преди дни Лора решава да отвори стария семеен албум и попада на въпросния кадър с Аиша. Когато се вглежда по-внимателно, остава като вцепенена. На заден план тя вижда още едно момиченце, което в деня, в който е направена снимката, не е присъствало в стаята. Още повече, че то изумително прилича на дъщеря й Софи, която по това време още не била родена.

38-годишната майка бързо качва притеснителния кадър в мрежата, за да може по-лесно да намери обяснение на аномалията. Според някои потребители, това е хрономираж – хората виждат миражи и събития, които отразяват друго време – минало или бъдеще. Според други, на фотографията е запечатан двойник на неродената Софи. Трети говорят за прекъсване в ппространственно-времевия континуум.

Скептиците пък смятат, че момиченцето от снимката е приятелка на Аиша, която майка й не познава.

А вие как мислите, какво е заснела Лора на фотоса?

Превод: БЛИЦ



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ