Признание от последните минути: Голямата Ваня Костова е диагностицирана с тежко заболяване

14a5d45ac6a2115f76787be65a2e669abde67d08

Не Ева, а Гого е виновен Ваня Костова да бъде изгонена от „Фамилия Тоника“. Това сподели самата Ваня в Къщата на ВИП Брадър тази вечер.

Певицата сподели, че покойният вече мъж на Ева дръпнал реч в офиса на един от колегите и изтъкнал, че няма да коментират очаквания сценарий за концерта с Ал Бано, а нейното поведение. Гого казал на певицата: Позволяваш си импровизации, които ни карат да се чувстваме глупаво.

Това били своеволия, защото участвам в ситуации, които не са обсъждани с колегите. Страдам само, когато стане дума затова, отсече Ваня.

Не съм чувствала Ева да е нещастна от моите импровизации, но не съм чувствала и да е щастлива. Аз бих се гордяла, ако мой колега излезе на сцената с някой популярен човек, който е поиска нещо непредвидено. И ако той не се държи глупаво и не хукне да бяга, ще се гордея да работя с колеги, които могат да излизат от трудни ситуации насцената, коментира Ваня.

Заради напускането на Ваня тя не си у говорила с Ева цели 18 години. Самата Ваня сподели, че два дни след скандала с Гого, тя била диагностицирана с диабет. И за да не стане диабетът в страшна фаза, тя напуснала.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ