Ужасяващо! Разстреляха съпруга на Наталия Гуркова на светофар в ЮАР… (СНИМКИ)

Наталия Гуркова

Зловеща новина се появи в международната преса тази сутрин, а за часове достигна и до България. Съпругът на Мис България Наталия Гуркова – Джордже Михалевич е бил застрелян вчера вечерта в ЮАР, съобщава kliuki.net.

По информация на властите в Йоханесбург, инцидентът е станал в град Бедфордвю. Михалевич е пътувал с автомобила си и е спрял на светофара на едно кръстовище. Непосредствено до страната на шофьора в същия момент спрял мотор с двама пътници. Мъжете са стреляли в страничното стъкло. Произведени са два изстрела, след което са се обърнали и са избягали от местопрестъплението.

От полицията в Бедфордвю отказаха да разкрият името на жертвата. Уточниха само, че е направил опит да се прикрие от оръжията като залегне, но за съжаление вторият куршум го е улучил. „Жертвата е спряла на светофара, за да изчака да премине. В същия момент до него е спрял мотор с двама пътници, които са го застреляли през прозореца. След това са обърнали мотора и са избягали. Жертвата е паднала, а след това е направила опит да се изправи и е видяно, че мъжът е прострелян. Разследването продължава“.

По-късно в социалните мрежи се появи информация, че мъжът, който е застрелян на кръстовището е Джордже Михалевич. Сръбският бизнесмен с корени и от Черна гора е известен като диамантен магнат. Той управлява компаниите Sandton Gold и Diamond Exchange, както и Salon Prive. Повече от десет години е женен за мис България Наталия Гуркова. Двойката има две деца, като делеше времето си между България, Черна Гора, Средиземно море и ЮАР. Последните години семейство Михалевич пребиваваше основно на Балканите.

Самата Наталия Гуркова се оплака, че не се чувства сигурна в ЮАР, заради което е настояла семейството да се върне в България. За последно двамата бяха заедно на рождения ден на Наталия преди няколко дни. Самата тя бе в София допреди ден по повод софийската седмица на модата



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ