Пълен обрат! Бушуват ли страсти между Мегз и Тото? Изловиха дизайнерката и рапъра да се прегръщат и целуват…

Мегз Тото

Топ дизайнерката МЕГЗ и рапърът Тото заровиха томахавките. Вчера двамата бивши съквартиранти бяха поканени като коментатори в студиото на Биг Брадър.

Организаторите умишлено не споделили на доскорошните врагове, че ще бъдат един срещу друг в студиото, защото очаквали при срещата им моментално да се разрази голям скандал, с което да вдигнат рейтинга на предаването до небесата, както по времето на техния сезон. Припомняме, че от най-близки приятели в къщата красавицата и рапърът се обърнаха един срещу друг и месеци наред водиха война в социалните мрежи.

Планът на Тупарев, обаче, не проработил. От екипа на предаването се шушука, че бившите най-добри приятели се избягвали и изобщо не се поглеждали в студиото. Дори не се поздравили при влизането си. Продуцентите решили, че ще изпуснат златната възможност за сензация и решили да намесят алкохолът, като не спирали да наливат вино в чашите на коментарите.

За тяхно още по-голямо учудване, обаче, след като пийнали и се успокоили Мегз и Тото се втурнали един към друг. Двамата се разпрегръщали и за учудване на останалите коментатори демонстрирали много голяма близост. Дори се държали за ръце. Те се изолирали от останалите, за да си поприказват на воля и останали след края на предаването да си говорят в гримьорната. “Между тези двамата има голяма химия. Буквално както не можеха да се отлепят един от друг. Със същата страст, с която се обиждаха, сега си гугукаха” – коментират очевидци от екипа на предаването.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ