Първи подробности за убийството на съпруга на Наталия Гуркова! Черната вест застигнала миската в София..

573149931473dfd67fdc0ef9b9924189

Една от най-красивите българки Наталия Гуркова неочаквано стана вдовица. мъжът й Джордже Михалевич е бил разстрелян в луксозния си автомобил „Порше“ в град Бедфордвю в ЮАР близо до Йоханесбург. Въпреки милионите си и опитите за покушения срещу него, черногорският бизнесмен не е имал охрана със себе си.

Самата Наталия Гуркова е в София и тук я настигнала черната вест.

Наталия и Джордже имат щастлив брак вече 15 години. Въпреки слуховете и постоянните раздели двамата демонстрираха любовта си и почти постоянно бяха заедно. Двамата често пътуват на луксозни почивки, като оставят двете си деца на грижите на свекървата, която с радост отменя Наталия в гледането на децата.

Малко след сватбата им Джордже подари на Гуркова луксозен магазин за бижута в ЮАР, който тя да управлява и го прави доста успешно през годините. Основния бизнес на сърбина бе търговия с диаманти. Именно това са и версиите за неговото убийство. Богатството им основно е в скъпоценни камъни, които Гуркова колекционира през годините. Според слухове тя притежава бужата на стойност над 8 милиона евро.

Отделно от бижутата на Гуркова, мъжът й също притежавал завидна колекция от скъпи мъжки играчки като часовници и копчета за ръкавели с диаманти, с които се кипрел по светски събирания. Богатството на Гуркова пък е прибрано в специален банков сейф, достъп до който имат само тя и вече покойният й съпруг.

От няколко години Гуркова живее в България, след като бе направен опит за отвличане на дъщеря й. Именно тогава двамата родители са взели решението, че у нас семейството ще е на сигурно място. За да е близо и до съпруга си Гуркова отскачаше често до Черна гора или на луксозна почивка, за да могат да скрепяват любовта си, коментира ПИК.

В началото на годината двамата се завърнаха в ЮАР, където е била и първата им среща, за да седнат на същото диванче където преди 15 години са си направили първата снимка като двойка, похвали се тогава бившата топ моделка. „Моите пожелания са само сбъднати мечти! Годините минават, но усмивките остават!“ – гласи текстът към снимките, написа тогава Наталия Гуркова.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ