Милионерите Арабаджиеви излъгаха нагло адвоката си – нямало да се връщат в България

вълчо арабаджиев

Маринела и Ветко Арабаджиеви са извъртели жесток номер на адвоката си Илиян Василев и нямали никакво намерение да се връщат в България, издават техни бизнес партньори, които разкриват още, че са спрели всякакви плащания, тъй като у нас сметките и имотите им са запорирани.

Преди две седмици защитникът на милионерите гордо обяви, че богаташите сами му казали, че съвсем скоро се прибират и ще се изправят пред родното правосъдие, тъй като нямало от каква да се притесняват. Освен това искали да отмине летния трафик. За какъв трафик става дума така и не се разбра, тъй като един полет от Франция е не повече от 4 часа. Отговорът е доста по-различен – или Арабаджиеви хвърлят пясък в очите на своя защитник или пък той на разследващите.

Факт е, че вече втора седмица от обявяването на тяхното завръщане, Арабаджиеви все още са окопани в имението си в Сен Тропе, където си живеят повече от охолно през по-голямата част от годината.

„ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ