Войната по пътищата няма край: Ето кой е прегазеният край Карлово от микробус моторист

1537878345-momcheto

„Днес Трявна е покрита с черен плащ от скръб. Онази скръб, която те задавя, стисва те за гърлото и не ти дава да дишаш. Днес една майка гледаше как синът й потъва в тъмната безмълвна земя. Днес оглушителен рев на мотори раздра небесата, за да премине в тях една млада душа. Един млад живот угасна, защото някой за пореден път не откликна на простичкия призив: „Пази моториста на пътя!“.Това написа на фейсбук профила си приятелка на загиналия преди дни на пътя Карлово-Сопот 25-годишен моторист Пламен Накев.

„Отиде си Пламен – едно момче, стъпило едва на прага на живота. Човек с мечти, неспособен да стори някому зло и винаги готов да помогне. Така ще го запомня. Защото той не може и не бива да бъде забравен. Затова споделям тези редове.

Днес Пламен даде на всички нас ценни уроци. Показа ни колко кратък е животът, как всичко може да изчезне за един миг и колко е важно да бъдем добри с хората около нас, докато имаме време…

Смъртта на Пламен напомни на шофьорите, че на пътя са отговорни не само за своя живот. Затова следващия път, когато видите мотор, спомнете си за това момче. Погледнете още веднъж. Не си мислете, че имате време. Човекът на мотора е нечий син, брат, приятел… А една смърт оставя хиляди неизлечими рани в сърцата на близките. Докато сте зад волана, отговорността е ваша. Грехът също. Можете ли да живеете с последствията от такава непоправима грешка? Все бързаме, бързаме, бързаме… Понякога не осъзнаваме, че 10 спестени минути могат да струват цял един живот. Непростимо висока цена, нали? Сбогом, Пачо! Карай на воля по безкрайната писта на Вечността!“, пише в поста си потъналата в скръб Виктория Колева

„БЛИЦ“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ