Нора Недкова изригна с интимни разкрития: Да, имала съм връзки с известни мъже… (Подробности)

nora2

Скандалната плеймейтка Нора Недкова е първият изгонен участник от „ВИП Брадър“ 2018 г. и като такъв, продължава да бъде интересна на медиите. В поредното си интервю блондинката хвърли още една порция с разкрития.

Пред репортер на в-к „Шоу“ тя започва с клишето, че не е загубила, а е победител, въпреки позорното си отстраняване от формата, а именно – „печелейки“ най-малка подкрепа от зрителите.

Колкото до Кулагин, който снощи получи най-голяма зрителска подкрепа, заяви: „Ходила съм два пъти при него на грим. Исках да изпробвам нещо ново и различно. Ние с него бяхме познати, не приятели. Скарахме се по време на участието ни в „Черешката на тортата“, след като той установи, че аз съм единственият човек, чрез който може да стане известен и да дръпне нагоре. Когато човек е запленен от славата и не вижда реално себе си, стига точно до това и изглежда по този начин като Кулагин“.

Нора добавя още, че благодарение на нея и скандала с нея, той е осъществил мечтата си. От шест години Валентин се бил натягал за шоуто и най-накрая му се е получило. Недкова призна също, че всички са я дразнили, освен Веско Плачков и Ваня Костова. Много е харесвала и Мира Добрева, но после Нора видяла в нея, че е заслепена от пошлост, от притеснение как ще се представи в шоуто.

Всички се оказаха изключителни лицемери. Може да съм, както казват, невъзпитана и лицемерна, но съм откровена, истинска и нелицемерна“, отсича блондито.

Колкото дали намира себе си за „посредствена“ и „тъпа“, Нора е категорична, че няма как да се възприема като такава, тъй като е „завършила основното и средното си образование“ и й предстои защита на дипломна работа.

Колкото до родителите й, те много се радват, че тя е излязла от Къщата. Тъй като Кулагин замеси името на баща й в нечисти сделки, щял да си понесе последствията, след като излезе от „ВИП Брадър“.

Нора споделя, че е имала връзки с богати и известни мъже, но имената на Слави Трифонов, Криско, Христо Сираков не са сред тях.

Би се съгласила да влезе отново във „ВИП Брадър“, но без Кулагин да е там. После отсича противоречиво: „Бих се върнала там за реванш. Искам да поставя всички на мястото им. Сега дори не са излъчили всички скандали и как ги редя в Къщата“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ