Последни разкрития за убийството на мъжа на Наталия Гуркова! Джордже се забъркал с убийците на Аркан, а баща му починал преди дни…

1920x1080

Брутално разстреляния в ЮАР съпруг на топ модела Наталия Гуркова е имал взимане даване с убийците на Желко Ражнатович – Аркан. „Диамантеният милилонер“ Джордже Михалевич въртял бизнес с чеха Радован Крейчир, Дарко Шарич и Доброслав Гаврич, гърмят сръбските медии сред показната екзекуция на сънародника им, който всъщност е с черногорски корен.

Михалевич беше разстрелян на светофар от двама бели на мотор. Той подкарал поршето си, но след стотина метра излязъл от колата, паднал и умрял от раните си.

Преди няколко дни е починал бащата на Михалевич, който беше отвлечен заради бизнеса на сина си на 20 декември 2013 г. Петър Мишо Михалевич е получил инсулт, след което го довършил сърдечен удар. Преди 5 години похитители счупиха с чук единия му крак и таза.

Пресата в съседна Сърбия прави връзка с търговията на диаманти и убийството на други двама сърби с интереси в същия бранш в ЮАР за последните 6 месеца.

Превод: ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ