Бойко Борисов захапа „хейтърите“ и „платените тролове“ с кадър от Белия дом

1537966773-42628013-2288045701423487-3814915013164924928-o

Премиерът Бойко Борисов даде нов повод на зложелателите си да говорят за него и публикува снимка във Фейсбук, на която позира в компанията на президента на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания.

Припомняме, че в началото на седмицата снимка, запечатала ръкостискането на премиера с американския държавен глава, стана повод за бурни дискусии. На нея най-влиятелният човек в света демонстрира огромно уважение към нашия министър-председател и поговори с него на четири очи. „Съжалявам за истерията, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП, че съм щял да имам лична среща с Тръмп. На мен целта ми не е просто да се снимам с някого, каквато е целта на някои други. Аз имам снимка от камината на Белия дом с предишния американски президент“, заяви в тази връзка Борисов.

А днес в социалната мрежа публикува нов кадър, на който е заедно с домакините на Белия дом Доналд Тръмп и Мелания и написа: „Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ