Извънредно! „ВИП Брадър“ изгони дисциплинарно трима съквартиранти от къщата

766f0b63020

В Къщата на ВИП брадър никога не е спокойно. Особено, когато интригите са забъркани от вечния дразнител Валентин Кулагин. Гладът и орязаният бюджет на съквартирантите опънаха докрай нервите на всички.

Коафьорът, който изпадна в тотална изолация, спретна грозна сцена. Самовлюбеният Кулагин налетя в банята на Божана и й навря в лицето сьомгата, която трябваше да му бъде за вечеря. Обидена и гневна, тя излетя с викове и поиска среща с Биг брадър. Мъжете в Къщата скочиха в защита на Божана. Въргалът се размина на косъм.

„Не си заслужава заради него да загубите играта! Оставете го, всички видяха какъв е“, спряха ги Ваня, Мира и Диона.

Мрънкащият Кулагин продължи с капризите и демонстрациите си. Нещо повече – поиска адвокат, защото му се нарушавали правата. Не можел да спи спокойно, да си почива и бил подложен на непрекъснат тормоз.

Вместо да получи адвокатска защита, коафьорът бе подложен на кръстосан разпит от Биг брадър, пред когото не призна нито едно от провиненията си към съквартирантите.

В крайна сметка Биг брадър отсъди соломоновски: Изгони от Къщата скандалджиите Кулагин, Божана и Веселин Плачков.

Неочакваният обрат шокира съквартирантите. Жените се разреваха, а Петко се опита да внесе успокоение като заяви, че вероятно това е ход на Биг брадър и тримата отново ще бъдат върнати в играта.

„ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ