Тя съсипа Бойко Борисов! Само защото застана до г-жа Тръмп, а след това написа…

бойко борисов, доналд тръмп
Подобна комуникация на премиер с гражданите на държава, която представлява на подобен форум, е най-просташката проява на засегнато его, която съм виждала през живота си. Да не говорим за емотиконите и усмивките с препинателни знаци!. Така коментира съдия Румяна Ченалова снимката на премиера Борисов с Тръмп и Мелания.

Ето какво написа Борисов под снимката: „Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка 🙂 иначе, просто протокол на Белия дом :-)“Според Ченалова премиерското „изречение не е само обида, то е и вулгарен присмех спрямо смелостта на един народ да каже или напише с името си какво мисли за човека, който е избрал някога за свой водач и от когото се срамува днес“.

„Такова поведение е непростимо и от политическа и от човешка гледна точка.То е поредното доказателство, че царят е гол не само отвън, но и отвътре, пише още тя.

Не го приемам и като чувство за хумор, защото то е присъщо на интелигентните хора. Съжалявам само,че за света този човек олицетворява майка България. Ако той е най добрият екземпляр, избиран трикратно да управлява държавата, какви ли човекоподобни индивиди сме останалите…

Българинът е търпелив ….може би прекалено. Но е и горд и няма да прости унижението и срама. А когато това се случи, няма сила която да го спре!“, категорична е Румяна Ченалова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ