„Черен“ старт и на четвъртък! Морето изхвърли труп край Лозенец

Море, Мъж, Труп

Труп на възрастен мъж е изхвърлило морето преди минути в Лозенец. Тялото е на човек с бяла коса, който е чисто гол, предадоха свидетели на зловещата находка, цитирани от „Флагман“. Трупът е забелязан от работници на централния плаж в курорта.

Разследващи подозират, че трупът е на един от издирваните рибари, които преди дни морето погълна в Свети Влас. В момента към мястото пътуват техни близки, за да идентифицират удавника.

Вчера, в късния следобед, бе преустановена операцията по опитите да бъде извадена лодката на рибарите. Тя е потънала на 34 м дълбочина, на 6 мили югоизточно от Емине. По нея има и заплетени мрежи. Възможно е тях също да има тяло.

В момента по данни на водолазите от спасителните катери течението на морето е от север към юг. Много лошата прогноза до 29-ти септември бе и причината да се приключи с издирването на телата на Петър Траянов и Васил Лечев.

Провезът, който превръща морето буквално в супа и не позволява да се влезе с лодка ще се укроти само на 29-ти септември. Метеоролозите твърдят, че от 30-и септември нататък морето отново става изключително бурно и опасно.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ