Горещо! Цвета Караянчева бясна след проваленото заседание, нахока депутатите от…

Цвета караянчева

Депутатите от БСП да представят своята „Визия за България“ събота, неделя, понеделник и вторник. В сряда, четвъртък и петък да идват на работа. Моля народните представители да се ангажират с работата, за която получават запалти. Това заяви с гневен тон в кулоарите на парламента председателят на Народното събрание Цвета Караянчева във връзка с проваленото заседание на парламента заради липсата на кворум.

„Как тези народни представители вдигат рейтинга на парламента“, попита още тя.

„Няма да имаме извънредно заседание, утре ще работим, докато не минем през всички точки от седмичната програма“, категорична е Караянчева.

„Като са важни законите да направят така, че техните депутати да дойдат тук. Работата на опозицията е да коригира нещата на управляващите. В случая ние ги коригираме, като ги караме да дойдат на работа“, отговори в кулоарите депутатът от БСП Александър Симов.

Смятам, че утре ще можем да направим изпълнение на ангажиментите в седмичната програма. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка с проваленото заседание на парламента заради липсата на кворум.

„Когато депутатите от БСП нямат политически аргументи и отсъстват от пленарна зала, преминават в поведение, което не отговаря на това, за което техните избиратели са ги пратили в парламента“, отсече той.

„Нямаме основание да се сърдим на опозицията, тъй като задължение на управляващите е да съберат кворум. Надявам се да се организираме в утрешния ден и да си свършим работата“, каза още Цветанов.

Източник: ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ